Grecotel Daphnila Bay Dassia

, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u regiji Komeno, na 6 km od centra Dasije i 12 km od grada Krfa i aerodroma. U idiličnom je okruženju, na samoj plaži.

Plaža:
Plaža je peščano-šljunkovita. Gostima su na raspolaganju peškiri za plažu besplatno.

Hotelski sadržaj:
Spoljašnji bazen sa slatkom vodom, bazen za decu, mogućnosti za jogu i pilates, fitnes centar, mogućnosti za košarku, mali fudbal, streljaštvo, mini-golf i jahanje (4 km od hotela), stoni tenis, bilijar (uz doplatu), teniski tereni i lekcije tenisa (uz doplatu), glavni restoran, grčka taverna, a la carte restoran internacionalne kuhinje i a la carte restoran azijske kuhinje, bar kod bazena, bar kod plaže, lobi bar, večernja animacija za odrasle (6 puta nedeljno).

Sobe:
Sve sobe imaju: balkon, peškire za plažu, fen za kosu, telefon, toaletni pribor, SAT TV, klima uređaj, ketler, mini-bar, sef, besplatan Wi-Fi. Superior sobe sa pogledom na vrt ili more veličine su 28 m2. Namenjene su za smeštaj dve do tri osobe – francuski krevet ili dva standardna kreveta, treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje. Porodični bungalovi imaju 42 m2 – francuski krevet i dva standardna kreveta za decu. 

Usluga:
All inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
https://www.daphnilabay.com/ 

Napomena:
Kada su u pitanju Grecotel hoteli, visok nivo usluge je zagarantovan. Sam objekat nalazi se u zelenilom ispunjenom okruženju, u jednoj od najlepših regija Krfa. Gosti su u mogućnosti da koriste i neke od restorana hotela Eva Palace i Corfu Imperial, koji pripadaju istom lancu i nedaleko su Daphnila Bay hotela.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.