Hotel Premier Le Reve

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel Premier Le Reve se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži, u regiji Sahl Hašiš. Hotel je udaljen 25km južno od centra Hurgade i 22 km od aerodroma. Ima sopstvenu peščanoj plažu, gde se u jednom delu nalazi koralni greben i ulazi se preko pontona. Postoji i manji deo gde je moguć ulaz u vodu sa plaže, voda je u tom delu plitka i preporučuju se patike za vodu. Ležaljke I suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, a la carte restorani, nekoliko barova pored bazena i na plaži, spoljašnji bazeni od kojih je jedan sa morskom vodom, spa centar (tursko kupatilo, sauna, đakuzi), stoni tenis, odbojka, bilijar, prodavnice, frizerski salon, servis za pranje i sušenje rublja, besplatan WI-FI internet.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, besplatan Wi-Fi internet, sef, mini bar, aparat za čaj i kafu, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno”- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

Napomena: hotel je samo za odrasle (ne prima osobe mlađe od 16 godina). 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.