Hotel Ruskovets Termal Spa and Ski Resort

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Ruskovets Termal Spa and Ski Resort se nalazi u mestu Dobrinište, 6 km od centra mesta Bansko, 10 km od gondole. Hotel se sastoji od glavne zgrade sa apartmanima i pojedinačnih vila.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, lobi bar, noćni bar, spa centar, sauna, masaže, parno kupatilo, đakuzi, fitnes, zatvoreni bazen, wi-fi internet, mini klub za decu, skijašnica, parking sa ograničenim brojem mesta.

Besplatne usluge:
zatvoreni bazen sa mineralnom vodom, dečiji bazen, sauna, parno kupatilo, fitnes, spolašnji đakuzi sa mineralnom vodom, sef, wi-fi internet, mini klub za decu, skijašnica za sopstvenu opremu za goste hotela, vile imaju prostor za odlaganje u okviru samih vila, parking sa ograničenim brojem mesta za goste hotela, bile imaju parking uz samu vilu, prevoz do gondole Bansko, prevoz do skis tanice Dobrinište jednom dnevno.

Apartmani junior i senior se nalaze u glavnoj zgradi:
Junior apartman- app2 – spavaća soba sa dva odvojena kreveta i francuskim krevetom, dnevna soba sa sofom koja se ne razvlači.
Senior apartman – app4 – jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, jedna spavaća soba sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa sa sofom koja se ne razvlači.
Vile su pojedinačne jedinice, nisu spojene toplim hodnikom sa glavnom zgradom, sve imaju kamin uz doplatu na licu mesta:
Vila comfort – dnevni boravak, spavaća soba sa dva odvojena kreveta i jednim francuskim krevetom. Pomićni ležaj je sofa ili kamp krevet.
Vila family comfort – dnevni boravak, dve spavaće sobe sa dva odvojena kreveta ili  jednim francuskim krevetom. Pomićni ležaj je sofa ili kamp krevet.
Vila family lux– mezonet na dva nivoa sa stepenicama, donji nivo - dnevni boravak, gornji nivo - dve spavaće sobe sa dva odvojena kreveta ili  jednim francuskim krevetom. Pomićni ležaj je sofa ili kamp krevet.

Ishrana:
noćenje sa doručkom – izbor više jela (samoposluživanje), mogućnost doplate za polupansion.

Napomena:
Doplata za Novogodišnju večeru dana 31.12.2019. je obavezna, doplata za Božičnu večeru dana 25.12.2019. je obavezna. Deca 0-3.99 godina ne plaćaju večere, borave sa roditeljima u restoranu, imaju stoličicu za decu i nemaju obrok. Deca 4-13.99 godina borave u lobiju hotela sa animatorom, imaju obrok švedski sto. Check in je od 15:00 h po lokalnom vremenu. Mikrotalasna može da se iznajmi uz doplatu na licu mesta. U vilama comfort, family comfort je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca do 8 kg, uz potvrdu hotela pri rezervaciji, uz doplatu.

https://ruskovets.com/en/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Video

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023 / 2024

Zimovanje

Izaberite idealan zimski odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.