Pariz - Minhen - Beč

Pariz, Više destinacija

već od 349€

Opis destinacije

Grad kontrasta, šarma, stila... grad koji svojom bogatom i dugom istorijom prezentuje zanimljivu priču, koju poput glamurozne predstave mozete gledati dok šetate njegovim velikim bulevarima ili dok pijete café au lait u nekom od pariskih cafea…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin putovanjaCena aranžmana
26.04. - 04.05.2024.349€
-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :
- Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, TV, DVD, audio oprema)
- Smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom i hotelu 3* u Minhenu, u 1/2 sobama, 3 noćenja sa doručkom u hotelu B&B Port la Villette 3* u Parizu u 1/2 sobama.
- Obilaske prema programu Minhen/panoramsko razgledanje Pariza/Beč
- Usluga licenciranog vodiča i lokalnog vodiča na srpskom jeziku,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Individualne troškove putnika
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Boravišna taksa u Parizu za hotel 3* 4.9€ po osobi, po danu (plaća se na recepciji hotela)
- Boravišna taksa u Minhenu trenutku objavljivanja programa nije uvedena
- Karte za metro (osim tamo gde su predviđene programom)
- Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte (osim ulaznica koje podrazumevaju fakultativnu posetu)
- Doplatu za jednokrevetnu sobu koja iznosi 50% od cene aranžmana

FAKULTATIVNI PROGRAM:
- Poseta Monmartru 15 € / deca do 12 god 5€ ( u cenu uključena metro karta u odlasku i obilazak Monmartra)
-Poseta Versaju 55€ (u cenu je uključeno: ulaznica u palatu, rezervacija, lokalni vodič, prevoz), deca do 18.god. - 25€ (u cenu nije uključena ulaznica za vrtove) - (prijava u agenciji)
-Krstarenje Senom 20€ /deca do 12 god.10€
-Diznilend* 110 € plus 15€ prevoz/deca do 12 god- 90€ plus 15€ prevoz ( plaća se u agenciji do 20 dana pre polaska) Cena ulaznice je podlezna promeni.
-Setnja „upoznajmo Pariz“ 20 €/deca 10€ (u cenu uključene: usluga lokalnog vodiča)
-Rems (Reims)- 30€ deca do 12 god 15€
Cena paketa izleta (ne ukljucuje Diznilend) sa popustom 120€
MINHEN

Das Bento Inn Minchen Messe 3*  bento-inn.com 
Objekat Bento Inn Munich je smešten na 2,9 km od Internacionalnog kongresnog centra u Minhenu (ICM). Nudi fitnes centar, privatan parking, zajednički salon i terasu. Recepcija radi non-stop, dok je besplatan WiFi dostupan u celom objektu.  Sobe su 1/2 i 1/3 opremljene flat-screen TV-om. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, fen za kosu i posteljinu. U objektu Bento Inn Munich se svakog jutra služe doručak na bazi švedskog stola i kontinentalni doručak.

PARIZ 

Hotel B & B Port De La Villette 2* hotel-bb.com
Hotel Paris Porte de la Villette 2* se nalazi na 1,4 km od Grada umetnosti i nauke i zgrade Pariske filharmonije. Objekat ima besplatan ViFi. Sve zvučno izolovane sobe imaju TV sa ravnim ekranom sa kablovskim kanalima, grejanje i klima uređaj. Takođe imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Kontinentalni doručak se služi svakog jutra u hotelu Hotel Paris Porte de la Villette B&B. Objekat ima 24-časovnu recepciju i automate. U blizini hotela se nalazi stanica metroa Porte de la Villette. Doručak je na bazi švedskog stola/kontinentalni.
1. dan 26.04. BEOGRAD - NOVI SAD 
Polazak grupe sa dogovorenog mesta u 18:00h, sastanak putnika u 17:30h. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2. dan  27.04. MINHEN
Dolazak u Minhen  u prepodnevnim časovima. Po dolasku razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Nacionalne opere i pozorišta, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt... Preporučujemo vam da probate čuveni bavarski specijalitet - kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu HB. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan  28.04. MINHEN
Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Parizu. Noćna vožnja.

4. dan 29.04. PARIZ
Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje prestonice Francuske: Arc de Triomphe, Les Champs Elysees, Place  Trocadero, Eiffel tour, Hotel des Invalides, Assemblee nationale, Pantenon, Place du Concorde, Opera, Louvr, Notre Dame. Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme za odmor. U predvečernjim časovima fakultativni izlet “upoznajmo Pariz” kako bi se  upoznali sa  najznačajnijim lokalitetima i tajnovitim ulicama Pariza uz preporuku našeg vodiča gde ručati ili večerati  u Latinskoj Četvrti, šopingovati u La Rue Rivoli. Individualni  Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan 30.04. PARIZ - VERSAJ i KRSTARENJE SENOM (fakultativno)
Doručak. Mogucnost fakultativne posete Versaju, rezidenciji  francuskih kraljeva koja je bila uzor mnogim palatama širom sveta. Obilazak palate sa lokalnim vodičem i uživanje u versajskim vrtovima koje je uredio čuveni kralj Luj XIV. Povratak u Pariz. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativnog krstarenja Senom. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6.dan 01.05. PARIZ –REMS - MONMARTR ( fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme u Parizu, ili mogućnost fakultativnog izleta u Rems, grad u oblasti Champagne - Ardenne u kome su se krunisali kraljevi Francuske u katedrali Notre dam de Reims. Grad burne istorije, grad šampanjca u kome se nalazi i „ Celliers Ruinart“ - prva kuća šampanjca otvorena davne 1729.godine. Uživaćemo u vinarijama i u parku Šampanjca koji će vas fascinirati. Po dolasku obilazak Remsa. Slobodno vreme do povratka u Pariz u poslepodnevnim časovima. U predvečernjim časovima fakultativni obilazak Monmartra, umetničke i boemske četvrti gde ćemo u šetnji obići baziliku Sacre Coeur i napraviti pauzu na Place du Tertre gde su inspiraciju nalazili slavni umetnici poput Pikasa, Dalija, Henrija Milera i spustiti se do čuvenog Moulin Rouga. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

7.dan 02.05. PARIZ - DIZNILEND (fakultativno)
Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta Disneyland-u udaljenom od Pariza 30 km, gde ćete se za trenutak vratiti u detinjstvo i uživati u društvu Diznijevih junaka kao i oprobati svoju smelost na mnogobrojnim atrakcijama ovog bajkovitog parka.  Nastavak putovanja ka Beču kasnim večernjim časovima. Noćna vožnja.

8.dan 03.05. BEČ
Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Opciona šetnja sa vodičem: Hofburg, Kertner Strase, Trg Marije Terezije. Slobodno vreme (oko 9h) za uzivanje u austrijskoj prestonici do polaska za Srbiju koji je planiran u večernjim časovima

9. dan 04.05.  BEČ - NOVI SAD - BEOGRAD
Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima. Kraj usluge.
-Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

-Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a,

ETA

Organizator putovanja je turistička agencija Eta Turs, broj licence OTP 33/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Eta Turs.

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023 / 2024

Zimovanje

Izaberite idealan zimski odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da