Thalassies Nouveau Hotel

Limenaria, Tasos

Opis destinacije

Tasos je najsevernije i našoj zemlji najbliže ostrvo Egejskog mora. Za 40ak minuta vožnje trajektom iz mesta Keramoti na kontinentalnom delu Grčke stiže se u Limenas, glavni grad i najveću luku ostrva. Dužina obale Tasosa je oko 100km i gotovo da je pravilnog kružnog oblika. Uz čitavu obalu ostrva prolazi odličan asfaltni put kojim je lako i prijatno obići ga. Tasos je jedno od najzelenijih grčkih ostrva, netaknute prirode. Centralni deo ostva je planinski, sa najvišim vrhom Ipsarionom na 1204m, prekriven šumom četinara. Slatke vode ima u izobilju, postoje brojni izvori pitke vode, jezero i nekoliko vodopada. Pored izuzetnih prirodnih lepota ovo ostrvo ima i veliki kulturno-istorijski značaj. Brojni manastiri i arheološka nalazišta među kojima je i odlično očuvan antički amfiteatar, svedoče o slavnoj prošlosti ovog ostrva. Većina predmeta pronađenih u arheološkim iskopavanjima na Tasosu i dalje se čuvaju u lokalnom arheološkom muzeju. Na ostrvu postoji preko četrdeset plaža, šljunkovitih, stenovitih i peščanih, sa različitim bojama i kvalitetom peska. Veliki broj plaža nosi plavu zastavicu za čistoću mora i infrastrukturu. Naročitu atrakciju predstavlja mermerna regija, sa svoje tri plaže, pokrivene snežno belim mermernim peskom i kamenčićima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u širem centru Limenarije, mesta na jugu Tasosa. Hotel «Talasies Nouveau→ nalazi se odmah iza hotela «Talasies→ na svega 20 m od obale.
 
Plaža:
Od plaže je udaljen 20 m. Prelazi se uska ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatne za goste hotela.
 
Hotelski sadržaj:
Recepcija i lobi hotela su ukusno opremljeni sa unikatnim komadima nameštaja i sjedinjuju udobnost prijemnog salona sa elegancijom impresivnog polieleja koji krasi ulaz. U hotelu se nalazi fitness deo koji ima kompletno opremljenu gimnastičku salu i deo za relaksaciju sa saunom, đakuzijem i uslugama masaže. Pored hotela se nalazi i bazen sa odvojenim delom za decu, koji omogućuje neograničene sate opuštanja i zabave. Taverna pored bazena je na samoj obali, služi morske specijalitete vrhunskog kvaliteta, dok se u baru i pool baru služe sve vrste kafa, pratećih posluženja, koktela, od ranog jutra do kasne večeri. Dragulj kompleksa je igraonica koja se nalazi na spratu prve zgrade.
 
Sobe:
Ima 26 soba moderno dizajniranih oplemenjenih kontrastima boja na nameštaju i zavesama, kompletno opremljenim sa LCD TV, fenom, sefom, klima uredjajem, internet pristupom, telefonom i kablovskom televizijom. Na tri sprata hotela postoje 12 dvokrevetnih, 5 trokrevetnih i 9 porodičnih soba (sa unutrašnjim stepeništem i galerijom – spavaćim delom za decu).
 
Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Doručak se služi po principu švedskog stola, večera je meni-izbor jela.
 
Kontakt: www.thalassies-hotel.gr
 
Napomena:
Thalassies Nouveau je noviji hotel, sagrađen odmah iza hotela Thalassies sa kojim deli sadržaje. Doručak se služi po principu švedskog stola, a večera je set meni.
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2023

Letovanje

Izaberite idealan letnji odmor

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.