null
nullnull

Kontakt

034 355 455

office@konvojplus.co.rs

TC Šumadija, Miloja Pavlovića 9, Kragujevac

Lisabon

Portuga; - Lisabon

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Portuga;
Lisabon

Ukupno nocenja

4

Ukupno dana

5
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Portugal 
LISABON 30.04.2024. 
5 dana (4 noćenja) – avionom (direktan let Air Serbia) 
Polazak: 30. april 2024. / Povratak: 04. maj 2024. 

Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
Polazak – PovratakSmeštaj i uslugaCena aranžmana po
osobi u dvokrevetnoj sobi
Doplata za
jednokrevetnu sobu
30.04. – 04.05.2024.Hotel Vip Executive Eden 4* Noćenje sa doručkom849€310€
Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem na upit.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: Prevoz putnika redovnom linijom kompanije Air Serbia na relaciji  Beograd-Lisabon-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u hotelu sa 4* u  standardnim dvokrevetnim sobama, na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramsko  razgledanje Lisabona, usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji, troškovi organizacije putovanja,  avio-takse u trenutku pravljenja putovanja u iznosu od 76 evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je  promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: fakultativni izleti (koji se plaćaju na destinaciji), gradska boravišna taksa  koja se plaća na recepciji hotela u iznosu od 2 evra po osobi po noći (ukupno 8 evra), međunarodno putno  zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika. 

FAKULTATIVNI IZLETI: Minimum za realizaciju izleta je 15 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih  putnika, izlet je moguće realizovati po korigovanoj ceni. Prijavljivanje za fakultativne izlete je prilikom  prijavljivanja za putovanje, a plaćanje se vrši u Lisabonu, isključivo u evrima. Fakultativni izleti nisu  pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera. 
Sintra, Kabo da Roka, Kaškaiš, Eštoril (celodnevni izlet, oko 8 sati): U cenu je uključen transfer autobusom  u pratnji vodiča i ulaznica za Kraljevsku palatu u Sintri (National Royal Palace). Ručak nije uključen u cenu.  Cena izleta: 70 evra Obidoš, Batalja, Nazare (celodnevni izlet, oko 8 sati): U cenu je uključen transfer autobusom u pratnji  vodiča i ulaznica za manastir Batalja. Ručak nije uključen u cenu. Cena izleta: 70 evra Fado veče: U cenu je uključen prevoz, večera i piće uz zvuke fado muzike. Cena izleta: 70 evra. 

Opis destinacije

Lisabon je udobno smešten između sedam brda na severnoj strani ušća reke Težo. To je grad pun kontrasta, od savremene visokogradnje do građevina u stilu art nuvo, ima mozaične pločnike, zgrade crepova vedrih boja i srednjovekovnu mavarsku oblast Alfama. Najzapadnija je evropska prestonica i ujedno prestonica dobrih vina i fado muzike. Uz Grke, Holanđane i Norvežane, Portugalci se ubrajaju u najpoznatije “male – velike“ narode Evrope čiji je sveukupan doprinos čovečanstvu nemerljiv. Odvažni moreplovci, uporni istraživači i spretni trgovci stizali su prvi, na svojim karavelama, do udaljenih krajeva zapadne i južne Afrike, Madagaskara, Indije, Brazila, Kine, Indonezije... U domovinu su doneli nova znanja i iskustva, izgradili predivne gradove i jedinstvene spomenike velike vrednosti, od kojih su mnogi proglašeni delom svetske kulturne baštine. Srdačni i veoma gostoljubivi, nisu opterećeni slavom i veličinom svojih predaka ali su s pravom ponosni na njih. Na pravi način i s merom čuvaju svoje običaje i bogatu tradiciju. U svetu najpoznatiji deo te tradicije su jedinstvene pesme uz zvuke gitara - očaravajući fado i čuvena vina “Porto”, “Vino verde”, “Dao” ili “Madera” koja se proizvode vekovima.