null
nullnull

Kontakt

034 355 455

office@konvojplus.co.rs

TC Šumadija, Miloja Pavlovića 9, Kragujevac

Madeira

Portugal - Madeira

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Portugal
Madeira

Ukupno nocenja

8

Ukupno dana

9
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Putovanje Madeira
FIRST MINUTE
9 dana | 8 noćenja
Avion

HOTELI DORISOL 3* (Estrelicia; Buganvília ili Mimosa)
Broj ležaja: 2
POPUST
CENA OD
€ 1.199
€ 1.129

HOTEL MUTU RAGA 4*
Broj ležaja: 2
POPUST
CENA OD
€ 1.299
€ 1.229

Cena uključuje
- Prevoz avionom na relaciji Beograd –Beč– Funšal – Beč– Beograd
 - Aerodromske takse (u momentu objavljivanja programa iznose 100 eur i podložne su promeni, konačan iznos utvrđuje se dva dana pre početka putovanja)
 -Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 3* ili 4* na bazi 7 noćenja sa doručkom na Maderi jedno noćenje sa doručkom u okolini aerodroma u Beču
- Svi transferi u inostranstvu navedeni u programu
- Usluge lokalnog vodiča u inostranstvu i vodiča agencije
- Troškovi organizacije i realizacije putovanja

Cena ne uključuje
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
- Fakultativni izleti
- Individualni troškovi
- Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
- Boravisna taksa u hotelu koja se placa na recepciji hotela

Napomena
FAKULTATIVNI IZLETI
 - Celodnevni izlet Kamara de Lobos, Cabo Girao, Ribeira Brava, Sao Vicente, Porto Moniz. Cena 100 €. U cenu je uključen transfer autobusom u pratnji vodiča, ručak i ulaz u Cabo Girao. Trajanje izleta oko 8h.
- Katamaran tura: Poludnevni izlet katamaranom po južnoj obali ostrva. Cena 75 €. U cenu je uključen transfer autobusom u pratnji vodiča hotel – luka – hotel, karta za brod. Trajanje izleta oko 4 sata.
- Razgledanje Funšala i botanička bašta Funšal:  Cena 70 eur . Poludnevno razgledanje grada i Botaničke bašte sa degustacijom vina . Trajanje izleta oko 4h.

Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 15. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet se može relizovati uz korigovanje cene. Fakultativni izleti se prijavljuju i uplaćuju u agenciji pre polaska na putovanje.

Opis destinacije

Raj na zemlji po imenu Madeira – ostrvo je večnog proleća, rođeno iz vulkana u sred Atlantika. Turiste impresionira bujna vegetacija, šarenilo cvetova i zelenilo na liticama crnih vulkanskih stena, prirodni bazena nastali posle vulkanskih erupcija ispunjeni morskom vodom. Magično portugalsko ostrvo smešteno duboko u Atlantiku udaljeno je od kopna Portugalije skoro 1000 km, a od najbližeg afričkog kopna oko 700 km. Opčinjava raskošna vegetacija prekrasnih 180 km obale, prelepe plaže, planinski vrhovi i putevi kao i šarmantna koloritna turistička mesta. Po izlasku aviona zapahnuće vas opojni mirisi tropskog cveća i voća , kojih zahvaljujući vlažnoj klimi ima u ogromnom broju. Madera je jedino mesto u Evropi gde se uzgajala šećerna trska, a u davnom XV veku na području glavnog grada Funšala izgrađen je mlin odakle je šećer odlazio u Evropu. Funšal je odlična polazna tačka za istraživanje ostrva, a sam gradić je primamljiv za samostalno istraživanje lokalnih restorana i pijaca, dok se u pozadini čuju zvuci fado i jazz muzike. Najpoznatija pijaca Mercados dos Lavradores ima najraznovrsniju ponudu ribe i tropskog voća, i otvorena je do kasnih poslepodnevnih sati. Madeira je poznata po vinu, čiji ukus iz različitih berbi možete probati u nekoj od lokalnih vinarija ukoliko iznajmite auto. Možete prošetati nekom od šuma eukaliptusa kojih na ostrvu ima dosta. Dok boravite na Madeiri, preporuka je da odvojite vreme za Porto Moniz, gde Vas čekaju prirodni bazeni sa morskom vodom, nastali u vulkanskim stenama, dok se talasi razbijaju o stene. Madera je takođe poznata po spektakularnom novodišnjem vatrometu i kao rodno mesto najpoznatijeg fudbalera na svetu Kristijana Ronalda. Zbog blage klime , broja sunčanih dana, raskošne prirode i prelepog pogleda na Atlantik sa viskoh litica, Madera je poželjno mesto za odmor i jedna od svetkih top destinacija.